Nyheder

 

Ejerskifteforsikringssager:

Skrevet 29. januar 2016

Så fik vi lige accept fra Gjensidige Forsikring på udbetaling af maximumerstatningen på godt 1.5 mio. kr. for et hus fra 2008, hvor jeg sammen med Ejerskifthjælpen.dk har arbejdet et års tid på sagen. 
Et stort tillykke til husejerne, som nu har fået afklaret første del i deres proces, og skal nu træffe beslutning om der skal bygges nyt, renoveres eller..............?
Huset har indbygget vindspærre af MgO-plader og er iøvrigt fyldt med så mange byggefejl, at man skulle tro det er løgn (så vogt jer derude).

I praksis er jeg ejerskiftehjælpens "mand i Jylland".

Jeg afventer et lignende tilsagn fra Husejernes Forsikring på en tilsvarende sag i samme område, men de "hænger en del i bremsen" og har gjort det i over et år efter min mening (denne sag kører Dansk Bygningsundersøgelse selv/alene).

Ovennævnte sager er dog ikke de største sager jeg har medvirket i da jeg eksempeltvist tidligere har medvirket i en ejerskifteforsikrigssag, hvor der udbetaltes 2.9 mio til husejer, og i en anden sag udbetaltes der ca. 3.5 mio ved en husbrand, hvor skaden i første omgang skønnedes til ca. 800.000,- kr.

Det går bare derudad lige for tiden med alle typer af opgaver, og det må være tegn på at der sker noget i samfundet.

Mvh
Orla Nautrup
Mobil: 40 30 44 88

Kontakt os for yderligere information